Skal vi have plastvasketøjskurv derhjemme?

2023-01-03




Vasketøjskurveer en væsentlig komponent i badeværelset eller tøjrummet, da de bruges til at opbevare snavset vasketøj, indtil det er tid til at vaske det. Vores plastvasketøjskurve er lavet af blød plast af høj kvalitet og kan rumme op til 15 liter tøj/tøj. Denne firkantede vasketøjskurv med 2 integrerede håndtag, der er nemme at løfte, skal gøre det nemmere for dig at transportere alt dit tøj til vaskemaskinen eller fra vask til tøjlufteren på én gang. Den er lavet af slidstærkt og slidstærkt plastik for at give en langtidsopbevaringsløsning for vasketøj, perfekt til alle slags jobs i huset og haven. Den er let, men på grund af den store struktur vil den kunne rumme 15 liter tøj, så du også vil kunne placere i store stoffer såsom tæpper, dynebetræk, lagner og meget mere. Du kan også bruge denne kurv til at rydde op på dit børneværelse med masser af legetøj til at lægge i denne kurv. Den maksimale kapacitet for denne rektangulære vasketøjskurv med håndtag er 15 LITER. Den kan let stables sammen til kompakt opbevaring. Mål på hver vasketøjskurv er B: 35cm x D: 35cm x H: 30cm.


  • I modsætning til træbaserede designs har denne firkantede plastikvasketøjskurv ingen skarpe eller spidse kanter, der kan sætte sig fast i dit tøj eller hænge og rive sengetøj og håndklæder i stykker. Denne tøjvask tilbyder moderne stil til at komplimentere æstetikken i dit vaskerum og soveværelse.
  • En af de fantastiske egenskaber ved denne tøjkurv er, at den har 2 integrerede håndtag, der er nemme at løfte, som er designet til at gøre din vaskeoplevelse mere bekvem og problemfri. Og gør det også nemmere at bære rundt på dit vaskerum og til din vaskemaskine, selvom den er fyldt med tøj.
  • Når du leder efter ideelle vasketøjskurve, skal du overveje den maksimale volumen, den kan indeholde. Vasketøjskurve er velegnede til at bære op til 15 liter. Længden af ​​denne hæmmer er 13,8 tommer, men den kan stadig rumme så meget som 10 gallons.
  • Denne firkantede plastikvaskekurv er robust konstrueret med holdbare materialer, der garanteret holder i årevis. Materialet er lavet af plastik, hvilket sikrer, at det er kraftigt, men alligevel let at bære dit tøj til og fra vasketøjet.
  • Opbevar den firkantede plastikvaskekurv i vores hjem, enten for at stable vores snavsede tøj op eller til at opbevare rent eller beskidt tøj. Kurvens størrelse er 11,6in*11,6in*11,8in, hvilket er gigantisk nok til at opbevare store genstande som ekstra tæpper, kufferter, dyner, dyner, puder, puder og udstoppet legetøj, vintertøj, vasketøj og mere. Det giver også masser af plads til mindre diverse ting, såsom bøger, magasiner og legetøj, for at holde dit opholdsrum pænt og ryddeligt!

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy